• Snelle levering PostNL
  • Groot assortiment
  • Gaborshop
  • 75 jarig familiebedrijf

Gaborshop

Gulickx Schoenen heeft een eigen interne Gaborshop. Met per seizoen meer dan 150 verschillende modellen Gabor damesschoenen in de meest uiteenlopende kleuren, mogen wij onszelf met recht dé Gabor Specialist noemen. Het is dan ook één van de meest belangrijke merken damesschoenen in onze collectie.

ELEGANTIE EN STIJL GECOMBINEERD MET COMFORT
Inmiddels is het Duitse merk Gabor, sinds het ontstaan in 1949, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende schoenenmerken van Europa. Dit komt mede door het gevoel voor mode en de moderne ontwerpen die Gabor hanteert. Het merk maakt gebruik van de beste materialen en een gedetailleerde afwerking. Een basic en elegante stijl, gecombineerd met een ultiem draagcomfort en de perfecte pasvorm, dat is Gabor.BENIEUWD NAAR ONZE ACTUELE COLLECTIE?
De gevarieerde schoenencollectie van Gabor omvat alle typen vrouwelijke schoenen. Van pumps en korte laarzen tot veterschoenen en hoge winterlaarzen. Benieuwd naar de actuele collectie Gabor damesschoenen? Kom dan naar onze winkel aan de Nieuwstraat 1 te Baarle-Nassau en ervaar het zelf.

Uiteraard kunt u op onze website al het grootste deel van onze collectie bezichtigen. Volg onderstaande link om diverse Gabor-modellen te bekijken.